Σάββατο, 11η Μαίου 2024  3:55 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2015 23:11

Δίνουν προβάδισμα στον Πόντες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Λιονέλ Πόντες αποτελεί τον «εκλεκτό» του Παναιτωλικού, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται από χθες στο Αγρίνιο και να έχει τις καλύτερες συστάσεις από τον Φερνάντο Σάντος. Επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του Joinsports το οποίο  ενημέρωσε χθες  για την άφιξη του Πορτογάλου στην Αιτωλοακαρνανία . 
Του Χρήστου Λεμονιά
Ο Πορτογάλος προπονητής ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, όπου και ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού τόσο στο γήπεδο, όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις του «Emileon». Ο Πόντες ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος από τα όσα αντίκρισε, ενώ ανέλυσε το μεταγραφικό και αγωνιστικό πλάνο στους διοικούντες, δείχνοντας την επιθυμία του να δουλέψει στα «καναρίνια».
Η διοίκηση του Παναιτωλικού από την πλευρά της από την πρώτη στιγμή είχε στραφεί στην πορτογαλική αγορά, ψάχνοντας για Ίβηρα τεχνικό και σύμφωνα με πληροφορίες και οι Αγρινιώτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα είπε ο Πόντες στην χθεσινή συνάντηση. Οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν, ο Πόντες αναχώρησε για την Πορτογαλία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τελειώσει το θέμα είτε θετικά, είτε αρνητικά.
joinsports.gr
Διαβάστηκε 2982 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 01:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.