Δευτέρα, 13η Μαίου 2024  12:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 02 Ιουνίου 2015 22:47

Βόνιτσα: Συναυλία Λέκκα-Ανδρεάτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουλίου, το Βασίλη Λέκκα και το Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Μαζί τους τραγουδούν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Βόνιτσας.

«Σε ένα επίγειο παράδεισο, στο νησάκι Κουκουμίτσα, μέσα στο πράσινο και με θέα την πανέμορφη Βόνιτσα και το κάστρο της, κάτω από το φως του φεγγαριού -μιαν ανάσα πριν την πανσέληνο- οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές, θα μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες φωνές τους σε μουσικούς δρόμους που χάραξαν σπουδαίοι συνθέτες όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βαγγέλης Κορακάκης αλλά και οι νεότεροι Γιάννης Σπάθας, Γιώργος Τρανταλίδης, Δημήτρη Παπαδόπουλος…για να μας χαρίσουν μια βραδιά μαγευτική».

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες των μαθητών τη νέα σχολική χρονιά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983757250 – 6936711320

πηγή: http://agrinioreport.com

Διαβάστηκε 2616 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.