Παρασκευή, 7η Ιουνίου 2024  9:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαϊος 2024 15:06

Συγχαρητήρια Δήλωση του Δημάρχου Αγρινίου για τη διεθνή διάκριση που απέσπασε το Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου  Γιώργος Παπαναστασίου  συνεχάρη  τον κ. Νίκο Κορδόση, ιδρυτή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» για τη διεθνή διάκριση που απέσπασε το Μουσείο Άλατος Μεσολογγίου,  με το βραβείο ΕΜΥΑ 2024 Portimao στην Πορτογαλία.

«Η διάκριση συνιστά μία ακόμη επιβράβευση της υψηλής ποιότητας  του Μουσείου Άλατος  Μεσολογγίου,  η οποία αντανακλάται πλέον σε διεθνές επίπεδο και τυγχάνει αποδοχής και αναγνώρισης.

Το όραμα του Νίκου Κορδόση, για τη δημιουργία εστίας πολιτισμού με όλες τις δράσεις της «Διεξόδου», δικαιώθηκε και ταυτόχρονα δικαιώνει τη δημιουργική προσπάθεια που καταβάλλει επί σειρά ετών.

Ως προσωπικός φίλος του Νίκου, μοιράζομαι τη χαρά του και εύχομαι να συνεχίσει να εμπνέει και  να είναι πάντα άξιος πρεσβευτής της πολιτιστικής κληρονομιάς». 

Διαβάστηκε 232 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.