Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 18:29

«Πρόσκοποι… η μεγαλύτερη παρέα του Αγρινίου» (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου

“ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ… η μεγαλύτερη παρέα του Αγρινίου ”

«Υπόσχομαι στην τιμή μου να εκτελώ το καθήκον μου στο Θεό …». Με αυτά τα λόγια ξεκινά η Υπόσχεση του Προσκόπου.
Έτσι με την ευλογία της Ορθοδόξου Πίστης μας και με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκινά η νέα Προσκοπική Χρονιά. Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Προσκοπικών Δράσεων του 1ου Συστήματος Αγρινίου, Παπαρρηγοπούλου 55Β στις εργατικές κατοικίες Αγ. Ιωάννη (πρώην Ιατρεία ΙΚΑ).
Στη σεμνή τελετή παρέστησαν Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές και τα ενήλικα Στελέχη του 1ου Συστήματος Αγρινίου, Παλαιοί Πρόσκοποι, τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, οι φίλοι και συμπαραστάτες των Προσκόπων, καθώς και γονείς.

Μετά το πέρας του Αγιασμού ακολούθησε μικρή τελετή απονομής αναμνηστικών μεταλλίων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων προς τις τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, τους νέους υποστηρικτές των Προσκοπικών Δράσεων. Μετάλλια απονεμήθηκαν προς την εταιρεία Γ. Μπανιώτη & Σια ΟΒΕΕ, την εταιρεία ΚΩΝ.Π.ΣΙΔΕΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ, το κατάστημα OPSIS, την επιχείρηση κρεάτων ΑΫΦΑΝΤΗΣ, την επιχείρηση κρεάτων ΛΑΪΝΑΣ, την εταιρεία ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΦΡΟΥΤ ΑΕ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΜΥΛΟΣ», ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΜΠΑΔΑΣ, ΓΥΡΑΔΙΚΟ «ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ», ΦΩΤΟΤΥΠΕΙΟ «ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ», το κατάστημα υαλοπινάκων ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ, την επιχείρηση εμπορίας τροφίμων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ, το κατάστημα Cyta-Spot ΑΦΟΙ ΚΑΠΛΑΝΗ, το ζαχαροπλαστείο «ΕΣΠΕΡΙΑ», την επιχείρηση «ΖΟΛΩΤΑΣ WOOD» και ο Δήμος Αγρινίου

Τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευθύμιος Γρίβας, ο οποίος παρέλαβε το μετάλλιο για το Δήμο Αγρινίου και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε το σημαντικό έργο και δράση που ανέπτυξαν οι Πρόσκοποι του Αγρινίου τα τελευταία χρόνια, και ότι ο Δήμος Αγρινίου θα στηρίζει τις δράσεις του 1ου Συστήματος Προσκόπων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με τις θερινές Δράσεις (κατασκηνώσεις) των τμημάτων της Ομάδας και της Αγέλης. (στη διεύθυνση που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το βίντεο.

Η μεγαλύτερη παρέα του Αγρινίου δραστηριοποιείται


Ομάδα Προσκόπων: κάθε Σάββατο από τις 5:00 μ.μ έως 7:00μ.μ.


Λυκόπουλα: κάθε Σάββατο από τις 5:00μ.μ. έως 6:30μ.μ.

Διαβάστηκε 1862 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.