Σάββατο, 4η Μαίου 2024  12:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:34

Μια προσφορά Αγάπης από το Τμήμα Παραδοσιακής & Λαϊκής Τέχνης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Τμήμα Παραδοσιακής & Λαϊκής Τέχνης της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου  πραγματοποίησε δράσεις ενόψει του Πάσχα στις 23 και 24 Απριλίου 2024, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αγρινίου  , στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αγρινίου, στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Μαρία Δημάδη Αγρινίου και στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Αγρινίου. 

Το Τμήμα Παραδοσιακής & Λαϊκής Τέχνης δημιούργησε Πασχαλινές κατασκευές με γλυκίσματα όπου τα πρόσφερε στα παιδιά και στο Εκπαιδευτικό Προσωπικό των Ειδικών Σχολείων. 

Επίσης συγκέντρωσε είδη υγιεινής για το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγρινίου και πραγματοποίησε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών.

Οι μαθητές του τμήματος βοήθησαν εθελοντικά για τη δημιουργία των Πασχαλινών δώρων και τα πασχαλινά σοκολατάκια, τρόφιμα και τα είδη υγιεινής που μοιραστήκαν ήταν προσφορά των μαθητών.

Χορηγία  πρόσφεραν σε καραμέλες τα τοπικά καφεκοπτεία Σταύρος Κοκοσούλας και Νικόλαος Χολιασμένος.

Η Υπεύθυνη του τμήματος κ.Ξανθή Παπαδημητρίου – Γκούβρα δήλωσε ότι : Είναι μια προσφορά Αγάπης! Ευχόμαστε το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα τη ζωή σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της Αγάπης και της Αλληλεγγύης! Καλό Πάσχα!

Διαβάστηκε 285 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.