Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  10:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:16

Συμμετοχή της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου στο "Let’s do it Greece 2024" την Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυριακή 14 Απριλίου -  Lets do it Greece 2024

Την Κυριακή 14 Απριλίου οι εθελοντές του Δήμου Αγρινίου συμμετέχουν  στην πανελλήνια πρωτοβουλία για το περιβάλλον που διοργανώνει το  Let’s do it Greece 2024.

Η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει δύο εθελοντικές δράσεις την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 11.00 το πρωί. Η μία δράση είναι στο δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου και η δεύτερη δράση είναι στη  Γαβαλού.

Το μήνυμα που στέλνουν οι εθελοντές είναι να ενωθούμε ξανά, μέσα σε μία ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού των δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Ήδη, μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου  μαζί με τους εθελοντές της Ακτίνας καθάρισαν την περιοχή κοντά στο ΚΤΕΛ απομακρύνοντας τα σκουπίδια.

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.