Σάββατο, 4η Μαίου 2024  8:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 21:29

Οι όροι της δημοπρασίας για τα κτήματα του Αγγελοκάστρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Toυς όρους δημοπρασίας για την εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης της Κοινότητας Αγγελοκάστρου καθόρισε η δημοτική επιτροπή δήμου Αγρινίου στη χθεσινή της συνεδρίαση.

Για ένα ζήτημα δηλαδή που κατα καιρούς προκάλεσε αντιπαραθέσεις στο δημοτικό συμβούλιο, όπως στην πρόσφατη συνεδρίαση του.

Σύμφωνα με την απόφαση για τα χωράφια στη θέση Αξέρα και Ραγκαβάς η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για διάστημα τεσσάρων ετών από την υπογραφή του συμφωνητικού . Η Τοπική Κοινότητα πρότεινε την ετήσια μίσθωση.

Τα αγροτεμάχια θα διατεθούν για καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων, εκτός από δενδρώδεις καλλιέργειες και αυτές που απαιτούν εγκατάσταση για περισσότερα από τέσσερα έτη από την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης.

Κατώτατο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των 60,00 Ευρώ / στρέμμα (1.000 τμ) ετησίως για κάθε δημοπρατούμενο αγροτεμάχιο.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν φυσικά πρόσωπα κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και αγρότες ειδικού καθεστώτος. Ιδιοκτήτες καλλιεργήσιμων εκτάσεων άνω των 25 στρεμμάτων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 320 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.