Κυριακή, 5η Μαίου 2024  12:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 09:42

Θέρμο: 1η Ιουνίου ο Ποδηλατικός αγώνας THERMO 2024 (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία δόθηκε συνέντευξη τύπου με θέμα την παρουσίαση ενός Ποδηλατικού αγώνα που θα διεξαχθεί στην πόλη του Θέρμου με εκκίνηση την 1 Ιουνίου 2024

Tο THERMO 2024 μια ποδηλατική διοργάνωση που γεννήθηκε στην Ελλάδα για την Ελλάδα παρουσιάστηκε σήμερα όπως προαναφέρθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η διοργάνωση αυτή θα διεξαχθεί στα πλαίσια της Διεθνής Έκθεσης ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ. που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα.


Οι χορηγοί, η οργανωτική επιτροπή , ο μέγας χορηγός τα αναμνηστικά μετάλλια για τους νικητές ανακοινωθήκαν σήμερα στην συνέντευξη τύπου που παρουσίασε η αθλητική δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου.


Η πόλη μας συνεχίζει σταθερά με την συμμέτοχη της σε μεγάλες Διοργανώσεις και μέσω αυτών προβάλλεται ο Δήμος μας , η Αιτωλοακαρνανία , η Δυτική Ελλάδα.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 911 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 10:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.