Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:08 πμ
 
wm small
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 17:47

22 Μαγευτικά Ηλιοβασιλέματα εκεί που δύσκολα θα τα περιμένατε !!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τον κάθε άνθρωπο το ηλιοβασίλεμα είναι μια στιγμή χαλάρωσης, μια στιγμή ενδοσκόπησης και ρομαντισμού. Ατενίζεις τον ορίζοντα, τον ήλιο που σιγά - σιγά χάνεται στον ορίζοντα, τα χρώματα στον ουρανό, την υδάτινη επιφάνεια που πιθανώς βρίσκεται απο κάτω και αφήνεσαι στο όλο σκηνικό που σε ξεκουράζει και σε ταξιδεύει.

Το ηλιοβασίλεμα σηματοδοτεί την ημέρα που φεύγει και την νύκτα που έρχεται. Η συνεχής ροή του χρόνου αφήνει την σφραγίδα της στα χρώματα της δύσης. Ανάλογα με την κατάσταση του ουρανού ο ζωγράφος της φύσης ρίχνει απλόχερα τις πινελιές του σε όλο το στερέωμα και μας χαρίζει απίστευτους πίνακες που μας γοητεύουν και μας εμπνέουν.

Αφεθείτε λοιπόν και απολαύστε μερικά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που συνέλαβε ο φακός του φωτογράφου σε μερικά σημεία της Δυτικής Ελλάδας.

Λίμνη Τριχωνίδα

sunset magic at west greece 01

sunset magic at west greece 04

sunset magic at west greece 05

sunset magic at west greece 07

sunset magic at west greece 08

sunset magic at west greece 11

sunset magic at west greece 16

sunset magic at west greece 17

sunset magic at west greece 20

sunset magic at west greece 21

sunset magic at west greece 22

Λιμνοθάλλασα Μεσολογγίου - Αιτωλικού

sunset magic at west greece 19

sunset magic at west greece 18

sunset magic at west greece 14

sunset magic at west greece 15

sunset magic at west greece 13

sunset magic at west greece 12

sunset magic at west greece 10

sunset magic at west greece 09

Αγρίνιο

sunset magic at west greece 02

sunset magic at west greece 03

sunset magic at west greece 06

Διαβάστηκε 12334 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 18:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr