Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  6:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 10:33

Μεσολόγγι: Συνάντηση Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου με τον Αθανάσιο Εξαδάκτυλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του στην πόλη μας.

Τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ρήγας, οι οποίοι συνομίλησαν με τον κ. Εξαδάκτυλο, καθώς και με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ. Άρη Τριβλή, για τις στελεχιακές ελλείψεις του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της υγείας στον νομό μας.

Στο κλείσιμο της συνάντησης η διοίκηση ευχήθηκε στον κ. Εξαδάκτυλο κάθε επιτυχία στα ιατρικά του καθήκοντα και στο έργο του ως επικεφαλής του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.