Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  1:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 18:07

[Νέο Δωρεάν Webinar] Ποιά Δίαιτα σου ταιριάζει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαλέγεις μια δίαιτα που θα ακολουθήσεις με κριτήρια, όπως:

- Η δίαιτα που θα εκπληρώσει γρηγορότερα τον στόχο σου
- Να είναι διαφορετική  από τις προηγούμενες
- Η δίαιτα που είχε σε κάποιον άλλον αποτέλεσμα

Ωστόσο, μήπως το αποτέλεσμα είναι συχνά το ίδιο; Η δίαιτα που επιλέγεις δεν ανταποκρίνεται στις ουσιαστικές σου ανάγκες και άρα η επαναπρόσληψη του βάρους είναι γεγονός.

Αυτό το webinar σου δίνει απαντήσεις!

Το webinar 
«Ποιά Δίαιτα σου Ταιριάζει» απευθύνεται σε σένα! Θα σου αναλύσω τα πραγματικά κριτήρια που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν ξεκινήσεις την προσπάθειά σου και όλα όσα δεν σου λέει μια δίαιτα και χρειάζεται να ξέρεις προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ

Τι πρόκειται να ακούσεις και να δεις σε αυτή την εκπαίδευση:

Ο ρόλος του διαιτολόγου είναι να βρίσκεται παρών στην προσπάθεια του ατόμου να χάσει ή να πάρει βάρος δείχνοντας κατανόηση και στήριξη. Να το συμβουλεύει και να αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει το άτομο σε αυτή την προσπάθεια.

Ως μακροπρόθεσμος στόχος δεν είναι ο έλεγχος και η τιμωρία αλλά ο έλεγχος της προόδου ώστε τελικά το άτομο να φτάσει στο σημείο να υιοθετήσει όλες αυτές τις υγιεινές και ισορροπημένες συνήθειες που θα τις κάνει τρόπο ζωής!

Ξεκίνα τώρα την αλλαγή που θέλεις να κάνεις!


Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου εδώ

Διαβάστηκε 322 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.