Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:36 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 19:15

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι 14 Μαρτίου στην Ιόνια οδό λόγω εργασιών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Ιόνια Οδός με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου, θα ισχύσει στην Ιόνια Οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ιωάννινα:

Α. Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) από το 25,5ο χλμ. έως και το 26,55ο χλμ. Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως και τη δύση του ηλίου.

Β. Αποκλεισμός της Λ.Ε.Α. από το 25,9ο χλμ. έως το 26,35ο χλμ. Ο αποκλεισμός της Λ.Ε.Α.  θα ισχύει καθ’ όλο το  24ωρο μέχρι και την ολοκλήρωση των εργασιών.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

«Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 196 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.