Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  2:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 18:45

Κοινότητα Αγρινίου: Ιατρική επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου πραγματοποίησε ιατρική επίσκεψη στα μέλη του ΚΑΠΗ Αγρινίου. Η δράση έλαβε χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου, την Παρασκευή 23/2.

Κατά την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε ιατρική εξέταση, μέτρηση σακχάρου και έλεγχος αρτηριακής πίεσης. Δόθηκαν ιατρικές συμβουλές για την αντιμετώπιση της υπέρτασης και άλλων παθήσεων καθώς και τον ενδεδειγμένο τρόπο λήψης φαρμάκων, κατά περίπτωση.

Ακολούθησε συζήτηση, για ιατρικά θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των μελών, με τον γιατρό Ιωάννη Γουλιανό επιμελητή Α’ ΕΣΥ γενικής ιατρικής και την ΠΕ νοσηλεύτρια νοσοκομείου Αγρινίου κ. Κωνσταντίνα Παπαροϊδάμη, όπου παραβρέθηκαν εθελοντικά.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα ΚΑΠΗ s Αντρέας Σκαρτσάρης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου Κωστας Μποκωρος , ο αναπληρωτής πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγρινίου Καραμάνης Βασίλης και παραβρέθηκαν τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Αγρινίου Σάββας Αθανάσιος και Κατσαντάς.

iatriki episkepsi (2)

iatriki episkepsi (3)

iatriki episkepsi (4)

iatriki episkepsi (5)

iatriki episkepsi (6)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 182 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.