Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 18:04

Δήμος Αγρινίου: Οι αποφάσεις της 2ης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής- Προχωρούν οι διαδικασίες για το καταφύγιο αδέσποτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια σειρά σημαντικών αποφάσεων ελήφθησαν στην 2η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Αγρινίου.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η έγκριση μελέτης, κατάρτιση των όρων Διακήρυξης και ορισμός επιτροπής του ανοικτού Διαγωνισμού για την κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Αγρινίου, προϋπολογισμού 694.000,00 €.

Ειδικότερα,  σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση του προέδρου της Επιτροπής, Βασίλη Φωτάκη, οι αποφάσεις  σχετίζονται με:

Την Κατάρτιση των όρων Διακήρυξης και ορισμό επιτροπής του Ανοικτού Διαγωνισμού για το έργο: «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ «ΛΑΓΚΑΔΙΑ» ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού 500.000,00 €.

Την Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης της πράξης : «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΩΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ Τ.Κ. ΣΙΔΗΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» προϋπολογισμού 23.928,07 €.

Την Έγκριση αποδοχής χρηματοδότησης της πράξης : ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΔΗΓΟΥ «ΤΟΠΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού 21.700,00 €.

Την Έγκριση Μελέτης Έγκριση για «υπηρεσίες προβολής κινηματογραφικών ταινιών στους Δημοτικούς Κινηματογράφους Άνεσις – Ελληνίς», προϋπολογισμού 150.000,00€.

Την Έγκριση Πρακτικού και ανάδειξη προσωρινού μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού, λιπασμάτων, φυτών, σπόρων, τύρφης κ.λπ. για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου για τo έτος 2024».προϋπολογισμού 58.849,55 €

Την Έγκριση μελέτης, κατάρτιση των όρων Διακήρυξης και ορισμός επιτροπής του ανοικτού Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού 694.000,00 €.

Την Έγκριση πρακτικού και κατακύρωση του Ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Μίσθωση μηχανημάτων – οχημάτων για τη εξασφάλιση της πολιτικής προστασίας, συντήρηση, βελτίωση κ.χ. εγκαταστάσεων και υποδομών Δήμου Αγρινίου» προϋπολογισμού 201.550,00 €.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 133 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.