Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 13:56

Έκοψε τη δική του βασιλόπιτα το ΚΑΠΗ Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε ένα ζεστό και εορταστικό κλίμα έκοψε και φέτος την καθιερωμένη του Βασιλόπιτα το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου. Η όμορφη αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι χθες, Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο της δομής, ο οποίος μοσχοβολούσε από τον πλούσιο μπουφέ με εδέσματα που είχαν ετοιμάσει τα ίδια τα μέλη του ΚΑΠΗ. Όλοι οι συμμετέχοντας το διασκέδασαν πραγματικά με την ψυχή τους, όπως φάνηκε από το γλέντι που κράτησε έως αργά το απόγευμα.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Γιάννης Κουτσοθεόδωρος, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ για τη μεγάλη συμμετοχή καθώς και το προσωπικό που διοργάνωσε τη γιορτή, ενώ τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα βρίσκεται δίπλα στους ηλικιωμένους γιατί εκείνοι αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης οι Αντιδήμαρχοι Λάμπρος Δαλάρης και Χρήστος Βούρβαχης, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσολογγίου Έφη Διαμαντοπούλου και η Προϊσταμένη της Πρόνοιας κα Ζαΐμη.

Το ΚΑΠΗ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Βιβλιοπωλείο «Μελάνι» και τον Οδοντίατρο Χρήστο Διαμαντόπουλο για τη χορηγία του φλουριού και των δώρων που μοιράστηκαν στα μέλη του.

Διαβάστηκε 97 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.