Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 11:58

Παναιτωλικός: Στην εξίσωση ο ακραίος μπακ Λέτσιακς σύμφωνα με τους Κύπριους (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο 33χρονος ακραίος μπακ της Ομόνοιας απασχολεί τον Παναιτωλικό σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ από το νησί της Κύπρου.

Ο λόγος για τον Γιαν Λέτσιακς που στα 33 του χρόνια αγωνίζεται από το 2019 έως και σήμερα με τη φανέλα της Ομόνοιας. Οι Κύπριοι βάζουν μέσω των ρεπορτάζ τους στη μεταγραφική εξίσωση για τον Παναιτωλικό τον έμπειρο παίκτη, που ως επί το πλείστον είναι αριστερός μπακ.

Χαρακτηριστικά το Sigmalive σημειώνει πώς με αφορμή το ενδιαφέρον αυτό η Ομόνοια έκανε κίνηση προς τον Απόλλωνα για ακραίο μπακ, Αμίν Χαμάς. Έναν παίκτη (Χαμάς) που δεν είναι πια στα πλάνα του Απόλλωνα.

Ο Λέτσιακς έχει φέτος 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Στην καριέρα του έχει ξεκινήσει από τις υποδομές της Βικτόρια Πλζεν και έχει παίξει σε Τσεχία, Βέλγιο, Ελβετία, Νορβηγία, Κροατία και Κύπρο. Ο πολύπειρος Τσέχος έχει κατακτήσει Πρωταθλήματα σε Κύπρο και Κροατία και Κύπελλα σε Κύπρο, Κροατία και Τσεχία. Επίσης έχει πάρει Super Cup σε Βέλγιο και Κύπρο.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 178 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.