Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:00 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 18:35

Στον απόηχο του 3ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου (Video HighLights)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανέβηκαν τα video με τα σημαντικότερα στιγμιότυπα από τις τρεις ημέρες του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου.

Από την Περιφέρεια δυτικής ελλάδας παρούσα ήταν φέτος η βοηθός περιφερειάρχη στην κοινωνική πολιτική & πρόεδρος περιφερειακής επιτροπής ισότητας φύλων, Αμαλία Βούλγαρη, ενώ από την Δημοτική αρχή, το φεστιβάλ τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραμητσόπουλος, Πάνος Μαρνέζος και Κωνσταντίνος Ζώης καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Στον χαιρετισμό του προς το φεστιβάλ ο Δήμαρχος Αγρινίου είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Με ενημέρωσαν και οι συνεργάτες μου ότι γίνεται μία εξαιρετική προσπάθεια. Πραγματικά είναι κάποιες προσπάθειες που ο Δήμος Αγρινίου πρέπει να στηρίξει.»

«Συντόμως θ’ ανοίξουμε και έναν δίαυλο επικοινωνίας ακόμα καλύτερο έτσι ώστε να μπορούμε να στηρίζουμε αυτού του είδους τις προσπάθειες.»

δημαρχος agriniofilmfestival

τραπεζιωτης agriniofilmfestival

 

Αναφορές του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου σε Διεθνή ΜΜΕ

international mme agriniofilmfestival 1

international mme agriniofilmfestival 2

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και τις συνεντεύξεις των τιμώμενων σκηνοθετών, με φόντο τη λίμνη Τριχωνίδα.

 

Διαβάστηκε 2307 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023 18:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr