Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  7:43 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024 22:07

Έως 26 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για τα de minimis κατάργησης του γρίπου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενημέρωση επαγγελματιών αλιέων: Επείγουσα προθεσμία για χορήγηση ενισχύσεων με σκοπό την κατάργηση/διαγραφή του αλιευτικού εργαλείου «γρίπος που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα (SB)».

Το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας ενημερώνει τους αλιείς ότι δημοσιεύθηκε η αριθ. 1627/393923/21-12-2023 (ΦΕΚ Β΄ 7412) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Χορήγηση ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) με σκοπό την κατάργηση/διαγραφή του αλιευτικού εργαλείου «γρίπος που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα (SB)» στον τομέα της Αλιείας, στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 717/2014 της Επιτροπής (ΕΕ L190/45, 28.06.2014)».

Οι ενδιαφερόμενοι αλιείς πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους,  σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από τη δημοσίευση της Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλαδή έως και την 26η Ιανουαρίου 2024 σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα αίτησης/Υπ.δήλωσης (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι) και τα σχετικά απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία Αλιείας των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Επισημαίνεται ότι ημερομηνία αίτησης/δήλωσης νοείται η ημερομηνία πρωτοκόλλησης της αίτησης/Υπ. δήλωσης στην Υπηρεσία Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας όπου τηρείται ο φάκελος του σκάφους.

  • Αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ εδώ. 
  • Υπόδειγμα αίτησης εδώ. 
Διαβάστηκε 256 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία