Παρασκευή, 10η Μαίου 2024  1:05 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 18:00

Στην έκθεση Πράσινης Εβδομάδας και στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη υπουργών Γεωργίας και Τροφίμων στο Βερολίνο, ο Λευτέρης Αυγενάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Λευτέρης Αυγενάκης, μετά από πρόσκληση που του απηύθυνε ο Γερμανός ομόλογός Cem Özdemir, προκειμένου να παραστεί στην Έκθεση της Πράσινης Εβδομάδας και στην Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Υπουργών Γεωργίας και Τροφίμων.

Η επίσκεψη του ΥπΑΑΤ στη γερμανική πρωτεύουσα θα διαρκέσει από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 έως και το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024.

Την Πέμπτη το μεσημέρι (14:00-15:30) ο Υπουργός, συνοδευόμενος από την πρεσβευτή της Ελλάδας στη Γερμανίας Μάρα Μαρινάκη, θα παραστεί στα εγκαίνια του «Παγκόσμιου Φόρουμ για τα Τρόφιμα και την Γεωργία» και το απόγευμα (18:00-19:30) θα παραβρεθεί στα Εγκαίνια της «Πράσινης Εβδομάδας».

Tην Παρασκευή, ο ΥπΑΑΤ θα περιηγηθεί στα περίπτερα της «Πράσινης Εβδομάδας».

Το Σάββατο το πρωί ο ΄Ελληνας Υπουργός θα μιλήσει στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 16ης Διάσκεψης των Υπουργών Γεωργίας στο Βερολίνο. Στις θεματικές συνεδρίες που θα ακολουθήσουν ο Έλληνας υπουργός θα μιλήσει με θέμα: "Μείωση της απώλειας και της σπατάλης τροφίμων".

Διαβάστηκε 202 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία