Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  9:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2023 21:50

Πετράκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναιτωλικό, η πόλη αγαπά την ομάδα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στις συνθήκες που έχει βρει μέχρι ώρας στην ομάδα.

Μερικά από τα όσα ανέφερε παρακάτω, ενώ μπορείτε στο τέλος να ακούσετε και την συνέντευξή του.

Για το τι έχει συναντήσει στο Αγρίνιο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Για όλα. Και για την δομή και την οργάνωση που έχει. Και για την συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας. Για το πώς μου συμπεριφέρθηκε ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που πήγα. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ομάδα που έχει δυναμική. Η πόλη την αγαπά. Έχει τρομερές εγκαταστάσεις. Ο πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που είναι πρότυπο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα είναι άνθρωποι που ξέρουν μπάλα. Δεν ανακατεύονται σε παραπάνω πράγματα. Δημιουργείται περιβάλλον ώστε να έχεις όρεξη μόνο να δουλέψεις».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Emileon μετά και την υπόθεση Καμίνσκι:

«Σε αυτά που αφορούν την δουλειά μου, η υποδομή που υπάρχει είναι top level. Τα γήπεδα είναι τρομερά. Έχουμε 4 γήπεδα με φυσικό χόρτο, 2 με πλαστικό σε άριστη κατάσταση. Οι χώροι μέσα, τα γυμναστήρια σε άριστη κατάσταση».

Παράλληλα, ο Γιάννης Πετράκης έκανε τον απολογισμό του πρώτου μισού της Super League, το οποίο χαρακτήρισε το πιο ενδιαφέρον των τελευταίων ετών.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 270 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023 00:04
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.