Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  12:07 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 09:48

Σάρωσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ με 54 μετάλλια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη το πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing της ΠΟΚ με συμμετοχή 2.500 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Για μια ακόμη χρονιά ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ήταν ο κορυφαίος σύλλογος από όλους τους συλλόγους της επαρχίας με 54 μετάλλια και 4ος σύλλογος στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 91 σωματεία. Τα αποτελέσματα κάθε χρόνο αυξάνονται αποδεικνυοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο από τον προπονητή Κακαρελη Νίκο. Ο σύλλογος εδώ και 8 χρονιά τροφοδοτεί με αθλητές του τις εθνικές ομάδες στο άθλημα έχοντας πολλούς παγκόσμιους και πανευρωπαϊκους πρωταθλητές παίρνοντας τα μόρια για τα πανεπιστήμια της χώρας μας.

Ο σύλλογος κατέκτησε:

15 χρυσά μετάλλια
18 ασημένια
21 χάλκινα

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ δίνει μεγάλη προσοχή στα παιδικά τμήματα του και με σωστή δουλειά καταφέρνει να είναι ο κορυφαίος σύλλογος όλων των αθλημάτων της πόλης του Αγρινίου. 19 αθλητές κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τις εθνικές ομάδες του kickboxing όπου θα εκπροσωπήσουν την χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το πανευρωπαϊκό .

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ είναι ο μοναδικός σύλλογος που συμμετέχει σε επίσημους αγώνες kickboxing από το Αγρίνιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICKBOXING.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν σε ένα ακόμα πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Διαβάστηκε 169 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.