Παρασκευή, 31η Μαίου 2024  11:26 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 19:47

Παναιτωλικός - ΑΕΚ 2-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Σπουδαία επιτυχία για εμάς, μπράβο στα παιδιά για την νοοτροπία τους μετά το 0-2»

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης μιλώντας μετά το 2-2 κόντρα στην ΑΕΚ παρότι τα «καναρίνια» έχαναν με 2-0.

Σπουδαία ισοπαλία για τον Παναιτωλικό, με τα «καναρίνια» παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από την ΑΕΚ να πετυχαίνουν δύο γκολ και να παίρνουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Πετράκης εμφανώς συγκινημένος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Για τη νοοτροπία τους. Όταν βρίσκεται 0-2 στο 17’ από μία ομάδα όπως η ΑΕΚ δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Μπράβο στα παιδιά γιατι αλλάξαμε την κατάσταση. Σπουδαία επιτυχία για εμάς, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με αυτόν τον αντίπαλο. Πρέπει να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια. Θέλουμε να έχουμε μία συνολική εξέλιξη. Έχουμε σπουδαία παιδιά με σπουδαίο οργανισμό. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι, κοιτάμε το επόμενο. Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Όλη αυτή η χειρονομία έχει να κάνει με ότι είμαστε όλοι μαζί».

Για την επιστροφή του Παναιτωλικού μετά το 17': «Είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε κι αυτό (σ.σ. εννοεί να μπαίνει η ομάδα του καλύτερα στα παιχνίδια). Οσο και αν σχεδιάζεις πράγματα δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις όλα. Είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Αλμέιδα: «Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός μας και κάναμε λάθη»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα δεν μπορούσε να πιστέψει πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο κάνοντας λόγο για τον ρυθμό που συνεχώς έπεφτε και τα πολλά λάθη.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και παρότι προηγήθηκε με 2-0 είδε τα «καναρίνια» να κάνουν το 2-2. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θα πρέπει ν' αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι για να εξηγήσουμε το πως ήρθε η ισοπαλία. Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός και κάναμε λάθη.

Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Η απόδοσή μας δεν έχει να κάνει με τη χαλάρωση, αλλά με τα λάθη τα οποία πρέπει να διορθωθούν ακόμη μία φορά».

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 286 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.