Σάββατο, 25η Μαίου 2024  3:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 19:54

Νέες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

 

Η Α.ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΕ που βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1969 στην πόλη του Αγρινίου και επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων Renault – Dacia – Suzuki – Nissan για Αγρίνιο και Ιωάννινα, αναζητά Μηχανικό Αυτοκινήτων για το κεντρικό κατάστημα της στο Αγρίνιο.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Εμπειρία στις επισκευές κινητήρα και βασικών μερών οχημάτων
  • Δίπλωμα οδήγησης
  • Γνώση Αγγλικών και χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
  • Μεθοδικότητα και Συνέπεια στην εργασία
  • Ομαδικότητα & πνεύμα συνεργασίας
  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Αποστείλετε σύντομο βιογραφικό στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο με επαγγελματικό δίπλωμα και δίπλωμα χειριστή γερανού για επιχείρηση στο Αγρίνιο. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο: 6974 998350.

 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ εργάτες/τριες για μόνιμη απασχόληση στην εταιρεία «Ανακύκλωση Αγρινίου». Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Τηλ. 6936 600198.

 

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Pepe Rosso αναζητάει προσωπικό σε νέες θέσεις για μόνιμη εργασία. Ζητούνται Β΄, Γ΄ Μάγειρας κρύας κουζίνας και Βοηθός Σερβιτόρου. Απαραίτητα προσόντα: Σχετική Εμπειρία, Συνέπεια και Επαγγελματισμός, Πνεύμα Συνεργασίας, Οργανωτικές δεξιότητες. Τηλ. 26410 26001, ώρες επικοινωνίας: 13:00-17:00. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πού θ’ αγοράσετε την Εφημερίδα «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ».

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 446 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία