Τρίτη, 7η Μαίου 2024  11:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 18:06

Δίπλα στους μαθητές του Παλαμά Καρδίτσας τα 12ο και 16ο Δημοτικά Σχολεία Αγρινίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι εκπαιδευτικές κοινότητες των 12ου και 16ου δημοτικού σχολείου Αγρινίου, θέλοντας να συμπαρασταθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, συγκέντρωσαν σχολικά είδη για τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Παλαμά Καρδίτσας, μία από τις περιοχές που επλήγησαν από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Η ανταπόκριση των παιδιών στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία υπήρξε άμεση και μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκαν τσάντες, κασετίνες, μολύβια, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη συσκευάστηκαν σε κούτες από τα παιδιά υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών και με τη βοήθεια της Γενικής Ταχυδρομικής, που έχει αναλάβει τη μεταφορά τους, θα φθάσουν στα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Παλαμά προσφέροντάς τους μία ανακούφιση στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Μαζί με όλη την υλική βοήθεια, τα παιδιά στέλνουν και την αγάπη τους στους συνομήλικους τους.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.