Σάββατο, 11η Μαίου 2024  3:54 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 14:18

Ο Παναιτωλικός την Τετάρτη στη Ρόδο με Διαγόρα για το κύπελλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την προσεχή Τετάρτη 11 Οκτωβρίου θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας ο Παναιτωλικός. Θα αντιμετωπίσει στις 3.00 μ.μ. τον Διαγόρα στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου.

Οι “κυανέρυθροι” του νησιού νίκησαν χθες εκτός έδρας το Αιγάλεω με 2-0 στην παράταση και πήραν την πρόκριση που τους φέρνει αντιμέτωπους με την ομάδα του Αγρινίου.

Η τελευταία φορά που ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε ομάδα της Ρόδου σ’ αυτό το γήπεδο ήταν τον Οκτώβριο του 2019. Νίκησε τον Ιάλυσο με 4-0 και στον επαναληπτικό 5-1 στο “κλουβί”. Αντιμετώπισε στη συνέχεια τον Πανιώνιο και επικράτησε για να φτάσει στην προημιτελική φάση όπου αντιμετώπισε την ΑΕΚ και αποκλείστηκε. Ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο, νίκη της Ένωσης 4-0 στο ΟΑΚΑ, όπου αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Μιχάλης Μπακάκης και Μάριος Οικονόμου.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 306 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.