Σάββατο, 4η Μαίου 2024  8:39 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 18:29

Σε φλερτάρει πραγματικά ή απλά παίζει μαζί σου; 3+1 σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα πράγματα στις διαπροσωπικές σχέσεις, πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρα και οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.

Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανό δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να οδηγηθούμε σε αμήχανες καταστάσεις.

Αυτός είναι κι ο λόγος που σήμερα θα μιλήσουμε για τα πράγματα που κάνει ένας άνθρωπος όταν ενδιαφέρεται για εμάς. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερα προειδοποιητικά σημάδια που αποκαλύπτουν ότι, μάλλον, δεν θέλει να γίνετε φίλοι. Έχει φίλους, δεν χρειάζεται άλλους. Άλλο πράγμα χρειάζεται.

Αναλυτικά, τα τέσσερα σημάδια:

Προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει

Εμφανίζεσαι και αυτόματα γίνεται πιο αστείος/αστεία. Λέει πράγματα που πιστεύει ότι θα σου αρέσουν για να καταλάβεις ότι έχει και μυαλό, έχει και εμφάνιση, έχει και χιούμορ, γενικώς τα έχει όλα!

Πρόσεξε εδώ – ίσως απλώς είναι ενδιαφέρον άτομο χωρίς καν να προσπαθήσει, οπότε θέλει μια προσοχή πριν ξεκινήσεις να βγάζεις συμπεράσματα…

Το σώμα μιλάει και… λέει πολλά

Η γλώσσα του σώματος προδίδει τα πάντα. Συνήθως, συμπεριφερόμαστε διαφορετικά μπροστά σε κάποιον που μας αρέσει – τον αγγίζουμε περισσότερο, στρεφόμαστε ολόκληροι προς το μέρος του όταν μιλάμε. Πειράζουμε τα μαλλιά μας, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται. Κοινώς η ουσία βρίσκεται στις λεπτομέρειες!

Αναφέρει συχνά ότι είναι single

Όχι αν παραπονιέται πως «δε με θέλει κανένας», προσοχή εδώ. Αν απλώς αναφέρει μπροστά σου ότι δεν έχει σύντροφο, μάλλον είναι γιατί θέλει να το ξέρεις και να κινηθείς ανάλογα.

Προσπαθεί να σε γνωρίσει καλύτερα

Αν κάνει ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή, τα χόμπι σου και θέλει να ξέρει πράγματα για εσένα, μάλλον ενδιαφέρεται και δεν κάνει απλό small – talk.

pronews.gr

Διαβάστηκε 380 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.