Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 19:20

Συνάντηση Κώστα Λύρου με Μητροπολίτη Αιτωλ/νίας κ. Δαμασκηνό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τις ευχές και την ευλογία του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ.κ. Δαμασκηνού δέχθηκε ο  Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος κατά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 στην έδρα της Μητροπόλεως, στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Ο Κώστας Λύρος εξέφρασε στον Σεβασμιώτατο  τον σεβασμό του για την πνευματική καθοδήγηση αλλά και την πολλαπλή στήριξη που προσφέρει η Μητρόπολη μας στους πιστούς του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου καθώς επίσης και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν, το τελευταίο διάστημα, από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία , ευχόμενος να μην υπάρξουν άλλες «πληγές» τον επερχόμενο χειμώνα στην περιοχή μας, από ακραία καιρικά φαινόμενα, που έπληξαν και το Δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια.

Επιπροσθέτως, τον ευχαρίστησε για την συνεχή και εξαιρετική συνεργασία  καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αυτοδιοικητικής  θητείας, η οποία απέδωσε καρπούς, με την αναβάθμιση των Εορτών Εξόδου καθώς και την προσπάθεια ανάδειξης των θρησκευτικών και ιστορικών μνημείων, αποτελέσματα συνεργασίας που θεμελιώθηκε πάνω στη ισχυρή βάση συνεργασίας για το καλό του τόπου, ενός τόπου που χρειάζεται  διαφύλαξη και ανάδειξη της ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Τέλος, ο Κώστας Λύρος  ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την εγκάρδια συνάντηση και ευχήθηκε να υπάρξουν νέες κοινές δράσεις προς όφελος του τόπου.

 

Διαβάστηκε 366 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία