Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:33 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 09:52

Θανάσης Λύρος, στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου στο Μεσολόγγι: «Δεν είμαστε χθεσινοί ούτε είμαστε όλοι ίδιοι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα σε μια εντυπωσιακή και γεμάτη παλμό συγκέντρωση, έγιναν στο Μεσολόγγι τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου τού Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Λύρο.

Μετά τον αγιασμό και αφού αναγνώσθηκαν όλοι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού, τον λόγο έλαβε ο κ. Θανάσης Λύρος, που στον μεστό του λόγο σκιαγράφησε με σαφήνεια, σύντομα και περιεκτικά, τους "Πυλώνες Ανάπτυξης", πάνω στους οποίους θα στηριχθεί, όταν αναλάβει την διακυβέρνηση του Δήμου.

Την ομιλία του διέκοπταν συχνά, με ενθουσιώδη χειροκροτήματα, οι εκατοντάδες φίλοι του Συνδυασμού.

Ο κ. Θανάσης Λύρος αφού σημείωσε με νόημα πως "δεν δικαιούνται ψήφου, όσοι υποψήφιοι κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και δεν κατάφεραν να φέρουν αποτελέσματα", έκλεισε με έμφαση: «Δεν είμαστε χθεσινοί σ’ αυτήν την διαδικασία ούτε είμαστε όλοι ίδιοι. Εμπιστευθείτε μας, ώστε, με συνεργασία, σεβασμό και αξιοπρέπεια, να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει».

Διαβάστηκε 284 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία