Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  8:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 17:49

Παναιτωλικός: Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο (Τετ 2/8/2023 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου η ομάδα μας υποδέχεται τον Ατρόμητο σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας στο γήπεδο Παναιτωλικού με ώρα έναρξης 7.00 μ.μ.

Για τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν θα είναι διαθέσιμη μόνο η μεγάλη κερκίδα. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανταμείβει όσους αγόρασαν ήδη ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-2024 με δωρεάν είσοδο στον συγκεκριμένο αγώνα, με την επίδειξη της κάρτας τους.

Για τους υπόλοιπους η τιμή του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ και μπορούν να το προμηθευτούν ηλεκτρονικά από το https://tickets.panetolikos.gr/. Την Τετάρτη θα είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο (είσοδος από Θύρα 1) για να εξυπηρετήσουν όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ηλεκτρονικές συναλλαγές, προκειμένου να αγοράσουν είτε απλά εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα είτε εισιτήρια διαρκείας, από τις 9.00 το πρωί έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στους παλαιούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας δόθηκε παράταση δύο ημερών για την ανανέωση της θέσης που είχαν.

Διαβάστηκε 354 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 17:53
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.