Κυριακή, 19η Μαίου 2024  6:43 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 17:38

SHOW YOUR FACE – Nέο Video “Reformatory” από το νέο album "The Definer”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ShowYourFace- Reformatory (Official Lyric Video)

(Δείτε Official Lyric Video εδώ)

 

ΟιShowYourFaceσχηματίστηκαν ως ένα τετραμελές συγκρότημα το 2007 οδηγόυμενοι από το πάθος τους για τη μουσική σε νεαρή και ανήσυχη ηλικία. Ατελείωτες ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα καιέξω από τα σύνορα αυτής της μικρής χώρας έφερε το συγκρότημα στο σήμερα.

Η πανδημία ήταν δύσκολη για όλους μας, αλλά εκείνη την περίοδο ήταν πολύ καλή στο να επικεντρωθούν οιShowYourFaceστην ηχογράφηση του 4ου τους album, το οποίο έχει τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γράψει μέχρι σήμερα και τώρα επέστρεψαν και είναι έτοιμοι για νέες ευκαιρίες. 

Μετά την κυκλοφορία των "The Descent" και "Forever Bleed", και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου album "The Definer", οι Show Your Face δίνουν στο κοινό το 3ο single από το νέο δίσκο με το "Reformatory" να είναι εδώ έτοιμο να σας επιβληθεί!
Το "Reformatory" είναι ένα τραγούδι που ξεχωρίζει για τους στίχους του και συνοδεύεται από ένα lyric video που μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=cUNrNNcBCMI
  
 
Το νέο album των Show Your Face με τίτλο "The Definer" κυκλοφόρησε και μπορείς να το βρεις εδώ: 
 
Official Links:
Διαβάστηκε 283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.