Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  12:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:20

Δημήτρης Λάλος: Μαθιός στον Σασμό και… Διόνυσος στο Αγρίνιο (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τα πολιτιστικά γεγονότα του καλοκαιριού είναι η παράσταση των Βάκχων του Ευριπίδη, που σκηνοθετεί η Έλενα Μαυρίδου, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο (Διόνυσος) και τον Γιώργο Χριστοδούλου (Πενθέας).

Η παράσταση ανέβηκε απόψε στον δημοτικό κινηματογράφο Ελληνίς του Αγρινίου όπου συνέρρευσε πλήθος θεατρόφιλων.

Οι δυο ηθοποιοί άλλωστε είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και για το λόγο πως πρωταγωνιστούν στην κορυφαία σε τηλεθέαση σειρά «Σασμός» ως «Μαθιός» και «Σταύρος» αντίστοιχα. Σήμερα μάλιστα προβλήθηκε το προτελευταίο επεισόδιο της.

Το θίασο συμπλήρωσαν οι ηθοποιο  Βίκυ Βολιώτη, Έλενα Μαυρίδου, Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Στέργιος Κοντακιώτης και Δήμητρα Κούζα, ενώ στο χορό συμμετείχαν οι  Κική Καραΐσκου, Δήμητρα Κούζα, Σοφία Κουλέρα, Χριστίνα Μαριανού, Μαριάμ Ρουχάτζε.

Το κοινό τους καταχειροκρότησε με τον Δημήτρη Λάλο να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Απόψε λοιπόν ο Λάλος ως Μαθιός στον Σασμό παίρνει αποφάσεις σημαντικές. Ως «Διόνυσος» στο Αγρίνιο παρουσίασε μια δυναμική και…μοντέρνα εκδοχή των Βακχών.

Δείτε φωτό από την παράσταση στο Αγρίνιο :

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.