Τρίτη, 28η Μαίου 2024  4:11 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 20:32

«Εν Αγρινίω…» – Συνάντηση επτά Αγρινιωτών εικαστικών στη Δημοτική Πινακοθήκη (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου στο πλαίσιο των εκθεσιακών της δραστηριοτήτων για τα 10 χρόνια λειτουργίας, εγκαινίασε σήμερα, νωρίτερα το απόγευμα την έκθεση «Εν Αγρινίω…».

Η έκθεση αποτελεί μια σημαντική συνάντηση επτά Αγρινιωτών δημιουργών οι οποίοι, παρά τη διαφορετική τους γραφή, επιτυγχάνουν έναν ενδιαφέροντα εικαστικό διάλογο.

Τα αντιπροσωπευτικά έργα που φιλοξενεί η πινακοθήκη του Δήμου είναι του Θεόφιλου Κατσιπάνου, του Δημήτρη Κουτσιαύτη, της Μαρίνας Κουτσοσπύρου, του Δημήτρη Κρέτση, του Βασίλη Παπασάικα, του Δημήτρη Παπατρέχα και της Νάντιας Σκορδοπούλου.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 31η Αυγούστου, ενώ οι ώρες επισκέψεων έχουν ως εξής:

Τρίτη-Σάββατο 10:00-13:30 & 18:00-21:00, Κυριακή 11:00-14:00, Δευτέρα και αργίες κλειστά.

Είσοδος ελεύθερη

Για ομαδικές επισκέψεις κρίνεται απαραίτητη η έγκαιρη επικοινωνία για την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης.

Πληροφορίες: τηλ.: 2641 3 60419, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.www.dipinag.gr

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 210 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.