Πέμπτη, 9η Μαίου 2024  3:56 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2015 23:20

AE Mεσολογγίου: Έμεινε «ζωντανή» με Γκάτση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυτή τη φορά ο Βαγγέλης Γκάτσης βρήκε… δίχτυα, η ΑΕ Μεσολογγίου νίκησε 1-0 τον Σκουφά Κομποτίου και μπορεί να ελπίζει σε άνοδο στην Γ΄Εθνική. Όμως όλα δείχνουν πως θα χρειαστεί νίκη στην έδρα του Αχέροντα Καναλακίου, ο οποίος νίκησε 4-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Οι Βαβάτσικος, Δερβίσης, Ντζιμάνης, Γιάννης Πασπαλιάρης ήταν απόντες για την ομάδα του Μεσολογγίου, η οποία έπρεπε να νικήσει πάσει θυσία και συνάντησε έναν αντίπαλο χωρίς πολλές δυνατότητες, αλλά διατεθειμένο να αμυνθεί. Η ΑΕΜ δεν είχε και πάλι ρυθμό στο παιγνίδι της, γεγονός που στο πρώτο ημίχρονο άφηνε περιθώρια στον Σκουφά. Δύο ήταν οι σπουδαίες ευκαιρίες. Στο 20ο λεπτό όταν σε φάουλ του Μιχαλόπουλου ο Γιώργος Πασπαλιάρης έκανε κεφαλιά που κατέληξε άουτ και στο 31′ όταν ο Μιχαλόπουλος έστρωσε στον Γκάτση που ήταν λίγο έξω από την μικρή περιοχή, αυτός έκανε το σουτ και ο Παπαχρήστος απέκρουσε εντυπωσιακά.

Υπήρχαν και μερικές ακόμα φάσεις με καλές προϋποθέσεις, στο 18′ που ο Γαβρίνας έκανε την σέντρα κι ο Γκάτσης στη μικρή περιοχή δεν σούταρε σωστά κι έστειλε το πλασέ στα χέρια του Παπαχρήστου, ενώ στο 22΄ ο Γαρούφης δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΜ είχε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 57′ σε φάση που ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Πέκεζ έκανε την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Γκάτσης με νέα κεφαλιά από κοντά σκόραρε. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν πλέον απόλυτα κυρίαρχη και σπατάλησε πολύ καλές προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Στο 72΄ μάλιστα αποβλήθηκε ο Πέτσας του Σκουφά με δεύτερη κίτρινη και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι πριν τη λήξη σε φάουλ του Μιχαλόπουλου.

ΑΕΜ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Γαρούφης, Μακρής, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας, Νικολόπουλος, Πέκεζ.

ΣΚΟΥΦΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Τσιγαρίδας, Καψάλης, Τσόλκας, Πέτσας, Νάσιος, Κυριάκης, Νταλάκας Α. Γ., Τσιφλίδης, Νταλάκας Γ., Τσίρος

Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής

ΑΕ Μεσολογγίου – Σκουφάς Κομποτίου 1-0
Αχέρων Καναλακίου – Απόλλων Ευπαλίου 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 10
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 8
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ 4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 0

5η Αγωνιστική – 24 Μαΐου
Απόλλων Ευπαλίου – ΑΕ Μεσολογγίου
Σκουφάς Κομποτίου – Αχέρων Καναλακίου

Γιώργος Παπαϊωάννου

πηγή: http://sinidisi.gr

Διαβάστηκε 3035 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.