Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  5:10 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 12:23

Ποιους ευχαριστεί ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας για το “φιλικό” προς τιμήν του Μιχάλη Κούση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της φιλικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης εργαζομένων στους Δήμους Αγρινίου και Αθηναίων προς τιμήν του μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση.

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων του Δήμου Αγρινίου και του Δήμου Αθηναίων. Οι αγωνιζόμενοι προβάλλοντας το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα τίμησαν τον Μιχάλη Κούση. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, όλους όσους παρευρέθησαν και όλους όσους άοκνα εργάστηκαν και συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και την ΠΑΕ Παναιτωλικός καθώς χωρίς την δική τους βοήθεια δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Για την ιστορία η ομάδα του Δήμου Αγρινίου επικράτησε με σκορ 3-2.

Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε του χρόνου την ευκαιρία στην ομάδα του Δήμου Αθηναίων να πάρει την ρεβάνς.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 343 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.