Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:46 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 17:47

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τον ΑΣΕΠ του 1998

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στη δημοσιότητα δόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για 2.135 προσλήψεις τακτικού προσωπικού – θέσεις που θα καλυφθούν από τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998.

Με την προκήρυξη καλούνται όσοι υποψήφιοι έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό βαθμολογία ίση ή μεγαλύτερη της καθορισμένης βάσης (όπως ορίζει και σχετική απόφαση του ΣτΕ) κατά κατηγορία και κλάδο να υποβάλουν αίτηση – υπεύθυνη Δήλωση για την κάλυψη θέσης. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σε 10 ημέρες.

Όπως γράφει το in.gr, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια συμμετοχής, περιγράφονται αναλυτικά στην προκήρυξη.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση 2135 θέσεων ως κατωτέρω:
Α. Πανεπιστημιακής (ΠΕ) Εκπαίδευσης επτακόσιες είκοσι (720) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΠΕ Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΠΕ Διοικητικού−Οικονομικού.
Β. Τεχνολογικής (TΕ) Εκπαίδευσης τριακόσιες εβδομήντα δύο (372) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΤΕ Γραμματέων, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικού.
Γ. Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) Εκπαίδευσης χίλιες σαράντα τρεις (1043) θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1766 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία