Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  5:55 πμ
 
wm small
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022 13:14

«Στην ώρα της» ήταν για μία ακόμη φορά η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Στην ώρα της» ήταν για μία ακόμη φορά η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης της WWF για την «Ώρα της Γης», διευρύνοντας περαιτέρω ένα κύκλο ανελλιπούς συμμετοχής ο οποίος ξεκίνησε το 2009.

Στο διάστημα που μεσολάβησε, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. συνέχισε και διεύρυνε τόσο τις περιβαλλοντικές της δράσεις για το θαλάσσιο περιβάλλον, τη μείωση εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, την οικολογική οδήγηση, την ευαισθητοποίηση των χρηστών, την υποστήριξη τοπικών περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών, την ηλεκτροδότηση της Γέφυρας από ανανεώσιμες πηγές σε ποσοστό 100%, τη σταδιακή ανανέωση του στόλου της με ηλεκτρικά οχήματα, την τοποθέτηση ηλεκτροφορτιστών στις δύο πλευρές του σταθμού διοδίων και την εγκατάσταση οδοφωτισμού LED.

Από τη σελίδα στο facebook:Mazi-gefyra

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 820 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.