Τρίτη, 28η Μαίου 2024  1:14 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 21:06

Παναιτωλικός: Η παραφιλολογία και τα δεδομένα της υπόθεσης στοιχηματισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ζήτημα από το πουθενά προέκυψε στον Παναιτωλικό, αφού πρώην στέλεχος του φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση στοιχηματισμού.

Τα δεδομένα, μέχρι στιγμής, είναι πολύ συγκεκριμένα. Ο Παναιτωλικός δεν έχει κληθεί από κάποιο επίσημο όργανο για εξηγήσεις ή απολογία.

Όπως φαίνεται, η υπόθεση είναι ακόμα υπό διερεύνηση και αναμένεται το πόρισμα του αθλητικού εισαγγελέα.

Το σίγουρο είναι ότι το άτομο που εμπλέκεται είναι μόνο ένα. ΜΜΕ φιλικά στον Απόλλωνα Σμύρνης διέδιδαν περί εμπλοκής κι ενός φροντιστή της ομάδας.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ανακοίνωση της ΓΓΑ, που κάνει λόγο για εμπλοκή ενός μόνο πρώην στελέχους. Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να πόνταρε σε υπόδειξη κίτρινης κάρτας σε διεθνή ποδοσφαιριστή του Τίτορμου στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχει στοιχηματισμός για καταλογισμό πέναλτι, όπως μετέδιδαν οι ίδιοι… καλοθελητές εξ Αθηνών.

Ένα ακόμα δεδομένο, είναι η διαχρονική αποστασιοποίηση του Παναιτωλικού ως οργανισμού από σκιώδεις υποθέσεις.

Ο Παναιτωλικός έχει καθαρό όνομα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Και είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει τις αρχές να επιλυθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, εάν και εφόσον κληθεί.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.