Δευτέρα, 6η Μαίου 2024  5:52 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:57

Αγρίνιο: Όλες οι αλλαγές στις αφετηρίες των Αστικών ΚΤΕΛ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι αντιδρομήσεις στην πόλη του Αγρινίου που θα ισχύσουν από την Πέμπτη καθώς και οι εργασίες στην οδό Μπότσαρη έφεραν αλλαγές και στις αφετηρίες των Αστικών ΚΤΕΛ.

H πιάτσα των ταξί, από την Εθνικής Αντιστάσεως θα μεταφερθεί στην οδό Ίσκου και τα αστικά λεωφορεία θα έχουν αφετηρία στην Εθν. Αντιστάσεως.

Ειδικότερα οι αλλαγές είναι οι εξής:

Από Τέταρτη 16/03/2022 και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωση, λόγω γενικής ανακατασκευής της οδού Μ.Μπότσαρη (οδός από πάρκο έως GOODY’S), η αφετηρία Πανάγιας των αστικών γραμμών για Λεπενού, Σπολάιτα, Καστρακι, Μ.Χωρά-Ελαιοφυτο, μεταφέρεται 100 μέτρα δυτικά μετά τα φανάρια (συμβολή οδών Ηρ. Πολυτεχμειου και Καλυβιών επί της οδού Ηρ.Πολυτεχνείου).

Η είσοδος των λεωφορείων των άνω γραμμών θα γίνεται από Αγ.Κων/νo-οδός Ηρώων Πολυτεχνείου-Πλ.Χατζοπούλου τέρμα.

Από τέταρτη 16/03/2022 και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωση, λόγω γενικής ανακατασκευής της οδού Μ.Μπότσαρη (οδός από πάρκο έως GOODY’S), οι γραμμές πόλης μ1 και μ2 έχουν ως έξης:

Μ1 > κατά το δρομολόγιο από Αγ.Κων/νo προς Εργ.Ρηγανα-νοσοκομείο, το λεωφορείο μετά από την περιοχή του Αγ.Κων/νου, θα διέρχεται από οδό Ηρ.Πολυτεχνείου-Πλ.Χατζοπούλου και κατά τα γνωστά.

Μ2> κατά το δρομολόγιο από Αγ.Χριστοφόρου/δυο ρέματα προς Εργ.Σταδίου Δοκίμι φθάνοντας πάρκο το λεωφορείο θα συνεχίζει ευθεία την Ελ.Βενιζέλου και στροφή Ηρ.Πολυτεχνείου-Πλ.Χατζοπούλου και κατά τα γνωστά.

Από πέμπτη 17/03/2022 τίθενται σε ισχύ η αντιδρομηση των οδών Ίσκου, Εθν.Αντιστάσεως και ομόρων οδών. Sυνεπώς η αφετηρία Καραπανέικα μεταφέρεται στις αρχές της οδού Εθν.Αντίστασης (γνωστή και ως Καρπενησίου), δηλαδή εκεί που κάνουν πιάτσα τώρα τα ταξί και τα δρομολόγια από Παντάνασσα, Ποταμουλα, Αγ.Νικόλαο κατά την είσοδο τους στο κέντρο, μετά το Σκλαβενίτη (βενζινάδικο AVIN) θα κατεβαίνουν την οδό Παναγοπουλου-Γοργοποταμου-Πλ.Καραπανέικα τέρμα. Επιπλέον προστίθεται στάση στην οδό Γοργοποτάμου (θέση γραφείου Κυνηγετικού Συλλόγου).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 433 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.