Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 19:19

“Η γυάλινη λίμνη” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Η γυάλινη λίμνη» της Μέηβ Μπίντσυ από τη σειρά κλασικά ασημένια

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η γυάλινη λίμνη

Λίμνη γυάλινη, αλλά σκοτεινή. Κανείς δεν ξέρει τα μυστικά που κρύβουν τα νερά της, τα μυστικά που ψιθυρίζονται στις όχθες της. Εκεί όπου η Έλεν Μακμάον κάνει ατέλειωτους περιπάτους αναπολώντας τον πρώτο της έρωτα και προσπαθώντας να ξεχάσει το συμβιβασμό του γάμου της.

Ώσπου ένα βράδυ με καταιγίδα η Έλεν χάνεται. ‘Aραγε εμπιστεύτηκε στη λίμνη τα ανεκπλήρωτα όνειρά της ή μήπως ξαναζωντάνεψε ο παλιός της έρωτας; Ακόμα ένα μυστικό που δεν θα μάθει ποτέ κανείς – κανείς εκτός από την κόρη της, την Κιτ, που αντιμετωπίζει μόνη της φοβερά διλήμματα, μαθαίνοντας συγχρόνως ότι στη ζωή οι αλήθειες και οι ηθικές επιταγές δεν είναι ποτέ απόλυτες.

Η Ιρλανδέζα συγγραφέας Μέηβ Μπίντσυ, στο καλύτερο ώς τώρα βιβλίο της, μιλάει για το πώς επιβραβεύονται η πίστη και το θάρρος, και φτιάχνει μια ιστορία με τέτοια ζεστασιά και χιούμορ, που ο αναγνώστης δεν θα ‘θελε να τελειώσει ποτέ.

Διαβάστηκε 3163 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.