Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:37 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 00:46

Αυτή είναι η Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάντε ένα κόπο. Μπείτε σε μια αθλητική ιστοσελίδα(κατά προτίμηση το gazzetta.gr)που να έχει ανοιχτά σχόλια και δείτε την είδηση του θανάτου του Μάκη Ψωμιάδη:

-Η Ελλάδα είναι η χώρα στη οποία η είδηση του θανάτου του Μάκη σκορπά ακόμα και συνωμοσία. Οι μισοί από τους ποδοσφαιρόφιλους, δε, αποχαιρετούν αυτό το… σύμβολο αποκαλώντας τον «μάγκα». Ο νεκρός σου λέει έχει δίκιο, έτσι άκουσαν κάπου. Τίποτε δεν είναι τυχαίο, λοιπόν. Ούτε αυτό που συμβαίνει στην ελληνική μπάλα, αλλά ούτε αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία και την πολιτική.
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα που χτες συμφώνησαν Μητσοτάκης και Μεϊμαράκης ότι δεν έπρεπε να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο. Ήταν λάθος, λέει… Ναι, κι ο Μητσοτάκης, που μέχρι να γίνει υπουργός έλεγε και ξανάλεγε για την άρση της μονιμότητας αλλά κατόπιν προτίμησε το κρυφτούλι με τη διαθεσιμότητα κι έκανε μια τρύπα στο νερό αδικώντας ανθρώπους που δούλευαν.
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα που την ασφαλιστική μεταρρύθμιση την ανέλαβε κάποιος που ήταν κρατικός σύμβουλος τα χρυσά χρόνια 1994-2004 και δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση αυτό. Μάλιστα έκανε καριέρα προσβάλλοντας στα δικαστήρια, με προμήθεια 12%, αποφάσεις του κράτους κυρίως για ασφαλιστικά θέματα!
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα που και οι δύο υποψήφιοι για τις εκλογές της Κυριακής στη ΝΔ λένε ότι δεν θα στηρίξουν το ασφαλιστικό όπως το φέρνει ο Κατρούγκαλος γιατί έχει λέει…υφεσιακά μέτρα! Ενώ μέχρι τώρα ήταν όλο αναπτυξιακά…Καμιά πρόταση, βλέπετε το συντριπτικό ποσοστό των ψηφοφόρων της πρώτης Κυριακής ήταν συνταξιούχοι άνω των 62 ετών…
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου Ελύτη διαβάσαμε σήμερα μόνο στην ανακοίνωση εκείνων που ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα στα γραφεία του ΣΕΒ προ καιρού.
 
-Η Ελλάδα είναι είναι η χώρα που πριν λίγο ο Μεϊμαράκης δήλωσε ότι «κηρύσσει ανένδοτο αγώνα στη λιτότητα»!!!
 
-Η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι Λαφαζανικοί έστησαν καρτέρι σήμερα να κράξουν τον Δρίτσα γιατί διαψεύστηκαν τα… οράματά τους.
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα που το κράτος δίνει για να επιδοτήσει την ασφάλεια κρατικών υπαλλήλων της 16 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι. Και σε 22.000 συνταξιούχους της ΔΕΗ δίνει κάπου 600 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Ήτοι το 8% της φορολογίας κάθε πολίτη! Την ίδια ώρα κάνει λέει μεταρρύθμιση χτίζοντας το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα. Για να έχει πλαστικό χρήμα ο μισθωτός, όμως, πρέπει να μην υπάρχει μαύρη εργασία. Αλλά οι εισφορές αυξάνονται και οι εργοδότες δεν δηλώνουν κόσμο! Γιατί λέτε; Μα για να πληρωθούν κανονικά οι παραπάνω συντάξεις που περιγράψαμε!
 
-Η Ελλάδα είναι η χώρα για την οποία οι Σκοπιανοί Σλαβομακεδόνες ζήτησαν βοήθεια από αστυνομικούς Σέρβους, Κροάτες, Ούγγρους, Σλοβάκους, Σλοβένους και άλλους, για να φυλάνε τα σύνορα της χώρας τους μαζί της! Η χώρα που ενώνει προαιώνιους εχθρούς!
 
-Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που κρατάει σταθερή την τιμή του πετρελαίου…
 
Ε, ναι, τι να κάνουμε, όπως είχε πει κι ο Σημίτης, αυτή είναι η Ελλάδα…
 
η συντακτική μονάδα του http://www.agriniopress.gr
Διαβάστηκε 3410 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.