Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 21:50

Σε αυτό το Video Clip "Κανόνας" συμμετείχε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πρίν την αναχώρηση της για το NOΜΑDS

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι αναμφισβήτητα απο τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του ΝOMADS  και όχι άδικα , η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν αναχωρήσει για την Μαδαγασκάρη ολοκλήρωσε κάποιες  επαγγελματικές υποχρεώσεις μια απο αυτήν ήταν η συμμετοχή της στο Video Clip του Ανδρέα Δρακόπουλου ..

Ο Ταλαντούχος Τραγουδιστής που σκίζει με τις εμφανίσεις του πρίν λίγο καιρό οπτικοποίησε το  δεύτερο του Video Clip για το κομμάτι "Κανόνας" που κυκλοφορεί απο την MINOS EMI με πρωταγωνίστρια την Δήμητρα Αλεξανδράκη να κάνει τα κλικ στο youtube να ανεβαίνουν κατακόρυφα...Ο Ανδρέας Δρακόπουλος αυτό τον καιρό εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Βέροια και βάζει τους δικούς του " Κανένας" όπως "Κανένας άλλος" ..

 

 

Διαβάστηκε 1905 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.