Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:26 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 12:58

Δήλωση Δημάρχου Θέρμου για την απώλεια του Φαρμακοποιού ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αισθανθήκαμε όλοι οι Θέρμιοι βαθιά οδύνη με την αναγγελία του θανάτου του Φαρμακοποιού Αθανασίου Κωνσταντίνου Γρομητσάρη .

Ο Θανάσης Γρομητσάρης υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου και οικογενειάρχη και είχε μια αυτοδημιούργητη πορεία στη ζωή του . Μικρός εργάστηκε ως οδηγός για να στηρίξει την ορφανή από πατέρα οικογένειά του και ως οικοδόμος στα φοιτητικά του χρόνια για να τελειώσει την Φαρμακευτική Σχολή .

Η επιμονή του και τα εφόδια που πήρε στη ζωή του τον οδήγησαν σε μια λαμπρή επιστημονική και επαγγελματική πορεία , ενώ δημιούργησε μια άριστη οικογένεια . Στήριξε φορείς και συλλόγους του Δήμου μας , χωρίς ποτέ να το προβάλλει .

Το κενό που αφήνει η απώλεια του είναι δυσαναπλήρωτο . Εκφράζουμε στην οικογένεια του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια .

 

Η κηδεία του Αθανασίου Κωνσταντίνου Γρομητσάρη θα γίνει ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Θέρμου . Η σωρός θα βρίσκεται στο Ναό από ώρα 15:00 .

Διαβάστηκε 1377 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.