Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:05 μμ
 
wm small
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 12:11

Ποδηλάτες από τον Σύλλογο Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας «οργώνουν» την Ελλάδα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι ποδηλάτες μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Μαμασούλα και τους Δημήτρη Φάβα και Θόδωρο Αποστολόπουλο, συνεχίζουν για τέταρτη ημέρα την πορεία τους από την Αλεξανδρούπολη, διασχίζοντας κάθε ημέρα περίπου διακόσια χιλιόμετρα και περνώντας από δεκάδες  πόλεις όπου γίνονται δεκτοί από εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διευθύνσεων Αιμοδοσίας, Συλλόγους Αιμοδοτών και πολίτες, μεταφέροντας το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

«Συνένοχοι» για αυτό το «ταξίδι»  το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας μαζί με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών. Μετά την Δράμα (11/9), την Θεσσαλονίκη (12/9), την Κοζάνη (13/9)  σειρά σήμερα (14/9) είχε η Λάρισα να υποδεχθεί τους ποδηλάτες καθώς και τα υπόλοιπα 4 μέλη της αποστολής που αποτελούν την ομάδα υποστήριξης. Επίσης σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής συμμετέχουν και ποδηλάτες από τις περιοχές που διέρχεται η ποδηλατοδρομία.

Επόμενος σταθμός στις 15/9 είναι η Λαμία με τελικό προορισμό την Αθήνα (16/9) και η υποδοχή τους στο Σύνταγμα.

podilates-aimodotes (1)

podilates-aimodotes (2)

podilates-aimodotes (3)

podilates-aimodotes (4)

podilates-aimodotes (5)

podilates-aimodotes (6)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1666 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.