Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 01:40

Παναιτωλικός: «Κέρδισε» τον Λιάβα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο μικρός του Παναιτωλικού έπαιξε για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι αρχαίοι έλεγαν «ουδέν κακό αμιγές καλού» και πάνω σε αυτό πρέπει να… πατήσει ο Παναιτωλικός μετά τη χθεσινή πρεμιέρα. Οπου γνώρισε την ήττα από τον Ατρόμητο, καλείται να βελτιωθεί, όμως τουλάχιστον φαίνεται πως «κέρδισε» έναν παίκτη, τον Γιώργο Λιάβα. Ο μικρός ντεμπουτάρισε με την «κυανοκίτρινη» φανέλα και έγινε ο μικρότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ και ο δεύτερος νεαρότερος που αγωνίστηκε ποτέ στον σύλλογο στο επίπεδο της μεγάλης κατηγορίας.

Γεννημένος τον Φλεβάρη του 2001, ο Λιάβας αν και ξεκίνησε ως δεξί μπακ, καθιερώνεται σταδιακά στα χαφ. Εκεί αγωνίστηκε χθες, ως εσωτερικός μπροστά από τον Ερικσον σε 4-1-4-1, αν και τραβιόνταν πολλές φορές στην πλευρά του Μαρινάκη και του Μανά, κυρίως στα πρώτα λεπτά.

Στα 68 λεπτά που έπαιξε παρουσιάστηκε «ξεψάρωτος», κάτι πολύ σημαντικό. Υπήρχε μεν τρακ, αλλά δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και πήρε πρωτοβουλίες. Στον άξονα κέρδισε πολλές «μάχες» και μάλιστα ήταν ο πρώτος «κλέφτης» του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση (4), ενώ προσπάθησε να παίξει με την μπάλα κάτω και έδωσε 6 προωθητικές μεταβιβάσεις.

Βέβαια ακόμη θέλει πολύ δουλειά, αλλά τα πρώτα μηνύματα για εκείνον είναι άκρως ενθαρρυντικά. Η απειρία του φάνηκε στη φάση του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι «κυανοκίτρινοι» πίεσαν ψηλά, πήραν κατοχή μπάλας και εκείνος από το ύψος της αντίπαλης περιοχής που βρέθηκε μόνος του σούταρε χλιαρά και ο Μέγιερι μπλόκαρε εύκολα. Δεν έκανε καλό τελείωμα, αφού φάνηκε να αιφνιδιάζεται.

Πλέον ο Λιάβας δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά του και ο Παναιτωλικός που είναι διατεθειμένος να επενδύσει σε νέα παιδιά, θέλει να τον στηρίξει. Στο… πόδι του είναι αν θα τα καταφέρει.

Διαβάστηκε 1620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.