Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  6:25 πμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 12:02

Φιλική νίκη για τον Όμηρο επί της Κ20 του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο EMILEON ο Όμηρος Νεοχωρίου κέρδισε την Κ20 του Παναιτωλικού με σκορ 2 – 1.

Ο Όμηρος έδειξε πολύ καλή εικόνα, είχε ευκαιρίες και σημείωσε δύο τέρματα με φάουλ του Χρήστου Φράγκου στο 44ο λεπτό και του Βαγγέλη Γκάτση στο 49ο λεπτό. Η Κ20 του Παναιτωλικού μείωσε με τον Πατίλα στο 85ο λεπτό.
Η ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παρατάχθηκε με σύστημα 4 – 3 – 3, ενώ ο Χρήστος Καραπίτσος επέλεξε το 4 – 2 – 3 – 1.
Ο Όμηρος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και μέχρι το 20ο λεπτό είχε τρεις ευκαιρίες με το Γκάτση με κορυφαία την κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι μετά την εκτέλεση κόρνερ του Χρήστου Φράγκου στο 7ο λεπτό. Χρήστος Φράγκος, Σεραφίγγος και Γκάτσης είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια για τον Όμηρο, ενώ ο Σκόνδρας απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή στο 35΄. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Όμηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ με εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Φράγκου και το 0 – 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Όμηρο. Στο 49ο λεπτό ο Κούσης, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και με τις ενέργειές του ξεσήκωσε τον κόσμο, έκανε ατομική ενέργεια και έδωσε ασίστ στο Γκάτση που με σουτ σημείωσε το 0 – 2. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να μειώσει, όμως στο 57΄ ο Τσώνης απομάκρυνε σε κόρνερ τη μπάλα μετά την προβολή του Τσιαντή. Στο 75΄ το σουτ του Θεοδωρίδη βρήκε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Στο 85΄ ‘ηρθε η μείωση για τον Παναιτωλικό με διαγώνιο σουτ του Πατίλα.

Κ20 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Παρδαλός (46΄ Καλαντζής), Παναγιωτίδης (46΄ Κωνσταντίνου), Θώδης (46΄ Γρηγοριάδης), Μελιάδης (46΄ Μπινιάρος), Μπακαδήμας, Ράπτης (46΄ Ντόβας), Τσιαντής (77΄ Κοτοφώλης), Ευθυμίου (46΄ Πατίλας), Καββαδίας, Σκόνδρας (46΄ Κυζερίδης), Πανταζής.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος): Δουλιώτης (82΄ Καρατζογιάννης), Καβαλιέρης (46΄ Θεοδωρίδης), Κολοβάκης, Μπαλαμπάνης (79΄ Ζαπάντης), Τσώνης, Τσίμπιτσης (68΄ Τσάμης), Μανθόπουλος, Φράγκος Χ. (70΄ Νούλας), Σεραφίγγος (52΄ Βαλτογιάννης), Κούσης, Γκάτσης (66΄ Φράγκος Γ.).

websports.gr

 

Διαβάστηκε 1646 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.