Σάββατο, 18η Μαίου 2024  5:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 16:29

Αγιασμός για την ΑΕΜ (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Μπιλάλη, μελών του διοικητικού συμβούλιου, ποδοσφαιριστών, προπονητών, του δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου κ.Καραπάνου, του αντιδημάρχου κ. Καρβέλη, του έφορου εγκαταστάσεων και αθλητικών εκδηλώσεων κ.Δελαπόρτα και φίλων της ΑΕΜ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Αυγούστου το απόγευμα στο ΔΑΚ ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Μεσολογγίου.

Τον αγιασμό τέλεσε όπως είθισται τα τελευταία χρόνια ο Πάτερ Παναγιώτης Χειμώνας οποίος ευχήθηκε υγεία και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχει θέση για την φετινή χρονιά ο σύλλογος, ενώ δεν παρέλειψε μετά το τέλος του αγιασμού με στιλ που θα ζήλευαν πολύ (όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες) να εκτελέσει για να πάει καλά η χρονιά και τα καθιερωμένα πέναλτι στα οποία η ευστοχία ήταν δεδομένη.

Περισσότερες φωτό στο aitosports.gr

 

aitosports.gr

Διαβάστηκε 2293 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.