Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  10:39 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 18:31

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγχαίρει το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου που διακρίθηκε για τα «Αερόστατα της Αγάπης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συγχαίρει θερμά το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου για τη διάκριση στα  “YouSmile Awards”.  Σχετικά ενημερώνει το 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου:

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχάρη θερμά το 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου που αναδείχθηκε στα δεύτερα βραβεία “YouSmile Awards”. Στόχος των Βραβείων αυτών είναι η ανάδειξη πρωτοβουλιών και πράξεων σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο που έχουν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό περίγυρο και εμπνέουν άλλα παιδιά ή ενήλικες.

Η δράση του 2ου ΕΠΑΛ έφερε τον τίτλο «Παιδιά που βοηθάνε παιδιά» και έλαβε χώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου.

Ειδικότερα, στις 21 Μαρτίου 2018 οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου  κυρία Ευρυδίκη Ξένου και κυρία Ειρήνη Γεωργίου μαζί με τους μαθητές του Β4 Υγείας καθώς και τους μαθητές του προγράμματος «Σχολική Διαμεσολάβηση», επισκέφτηκαν το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  στα Καλύβια Αγρινίου. Σκοπός της επίσκεψης  να παρέμβουν εικαστικά δίνοντας μια ακόμη νότα αγάπης και ανθρωπιάς στολίζοντας το σπίτι με τα «Αερόστατα της Αγάπης».

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε στα πλαίσια του εθελοντισμού (Υousmile Awards) προσφέροντας έτσι  ένα κομμάτι στο παζλ που πάνω του πατάνε χιλιάδες παιδιά που δεν είχαν τύχη να έχουν ένα ασφαλές σπιτικό.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1461 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.