Σάββατο, 18η Μαίου 2024  10:19 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2018 17:57

Επίτιμο μέλος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου ο Θεμιστοκλής Μούρκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Θεμιστοκλή Μούρκα στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων και την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών του Μεσολογγίου, τον ανακήρυξε σε επίτιμο μέλος του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Η Διοίκηση του ΕμποροβιομηχανικούΣυλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Πέμπτη 24/05/2018 ανακήρυξε, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., τον κ. Θεμιστοκλή Μούρκα σε επίτιμο Μέλος της.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, θέλησε να προχωρήσει στην παραπάνω τιμητική διάκριση αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του κ. Μούρκα στην επίλυση σημαντικών για το Σύλλογο θεμάτων καθώς και στην προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών της πόλης.

Ο κ. Μούρκας, τα τελευταία έξι έτη στήριξε έμπρακτα τη Διοίκηση του Συλλόγου, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο και συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να κλείσει ένας κύκλος εσωστρέφειας για το Σύλλογο.

Η ανακήρυξη του κ. Μούρκα σε επίτιμο Μέλος, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας για να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε τον εξαίρετο αυτό συνάδελφο για την προσφορά του!

emporoviomixanikos-mourkas (1)

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 806 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.