Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 10:48

Αφιερωμένος στον Αγρινιώτη Αρχιφύλακα Γεράσιμο Κορδάτο ο 1ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου «Police Run»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την αστείρευτη θέληση για ζωή αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό απέδειξε για ακόμα μία φορά ο Αγρινιώτης αστυνομικός Γεράσιμος Κορδάτος, που έχει προσθετικό μέλος, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μέρος στον 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Αστυνομικών «1ο Police Run 2018».

Τον αγώνα, που έγινε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυνομίας στους Θρακομακεδόνες, διοργάνωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος είναι ο πρώτος Ελληνας με προσθετικό μέλος που τερμάτισε στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας το 2016, έχασε το δεξί πόδι του από το γόνατο και κάτω σε τροχαίο το 2000. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και το σοκ ήταν μεγάλο, αλλά δεν το έβαλε κάτω.
Εβαλε πείσμα να συνεχίσει τη ζωή του και τοποθέτησε τεχνητό μέλος, το οποίο του επέτρεπε να ζει μια φυσιολογική ζωή, όχι όμως να ασχολείται με το τρέξιμο που αγαπούσε.

Ετσι, αποφάσισε να το αλλάξει και με το νέο τεχνητό μέλος άρχισε δειλά δειλά να τρέχει στα πέντε χιλιόμετρα. Τα κατάφερε και συνέχισε ακάθεκτος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, αλλά τη μεγαλύτερη δύναμη την αντλεί από τον αγαπημένο του γιο.

http://ipa-akarnanias.blogspot.gr

Διαβάστηκε 780 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.