Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:55 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 17:39

Συνάντηση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  Ταξίαρχο  Κων/νο Στεφανόπουλο συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, στο πλαίσιο επίσκεψής του κ. Στεφανόπουλου στο Μεσολόγγι και συνάντησής του με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Από τα κυρίαρχα θέματα που έθεσε προς συζήτηση ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου ήταν η ραγδαία αύξηση της παραβατικότητας μελών της κοινότητας των ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ειδικά δε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Νίκος Καραπάνος ενημέρωσε σχετικά με πρωτοβουλίες που ελήφθησαν παλαιότερα ζητώντας και πάλι τη λήψη πρόσθετων μέτρων αστυνόμευσης καθώς το πρόβλημα που απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, μετά μάλιστα τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Τον   Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας  ο Βοηθός και Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Τσούρας και ο Διευθυντής Αστυνομίς\ας Αιτωλίας Ανδρέας Τσαπικούνης.

    

Διαβάστηκε 1458 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.